Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
NBA on surullinen paikka Isaiah Thomasille
13 Apr

NBA on surullinen paikka Isaiah Thomasille

Joillekin pelaajille NBA on paikka toteuttaa unelmansa. Mutta muille NBA on surullinen paikka. Esimerkiksi Isaiah Thomas vaihdettiin Clippersiin helmikuussa. Hänet kuitenkin potkuttiin ennen kuin hän edes käytti Los Angeles Clippers Pelipaita. Joten hän on nyt työttömänä.

Lisäksi hänen on odotettava mahdollisuuksia avoimilla markkinoilla. Valitettavasti kaikki pelaajien allekirjoitukset ja kaupat on äskettäin keskeytetty määräämättömäksi ajaksi, koska ei pystytty käynnistämään peliä uudelleen. Joten hän on hieman masentunut. Itse asiassa hän oli ennen kykenevä pelaaja. Hänen pääministeri oli, kun hän käytti Boston Celtics Pelipaita. Ja hän keskimäärin 24,7 pistettä 179 pelissä, joita hän pelasi Celticsilla vuosina 2015 - 2017, mikä on ehdottomasti kaikkien aikojen suorituskyky.

Loukkaantumiset ovat kuitenkin vähentäneet hänen kykyään. Hän kärsi vakavasta lonkkavammasta vuosina 2016-17 pudotuspeleissä. Vaikka hänelle tehtiin leikkaus myöhemmin, hänen kykynsä ei koskaan palautunut entiselle tasolle. Nyt kun yksikään joukkue ei halua allekirjoittaa häntä, hänen on todennäköisesti jäädyttävä eläkkeelle.

Esittelyssä olevat tuotteet