Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Pau Gasol lähetti Vanessalle erikoislahjan
20 Apr

Pau Gasol lähetti Vanessalle erikoislahjan

Kuten kaikki tiedämme, Kobe Bryantin kuolema on jättänyt monet surulliset ihmiset, etenkin hänen vaimonsa Vanessa Bryantin. Toistaiseksi hän ei ole päässyt tästä. Kun Kobe riisui Los Angeles Lakers Pelipaita ja jäi eläkkeelle vuonna 2016, hänellä oli enemmän aikaa nauttia elämästä Vanessaan. Joten hän oli tuona aikana erittäin onnellinen.

Kobe kuoli kuitenkin 27. tammikuuta helikopterin onnettomuudessa. Sitten hänen kauhistuttavat uutiset hajottivat hänen elämänsä. Hän ilmaisi usein surunsa ja kadonsa Koben puolesta sosiaalisessa mediassa. Mutta tämän kuun 18. päivänä hän sai erityisen lahjan. Lahja oli Koben ystävältä Pau Gasolilta. Gasol käytti Milwaukee Bucks Pelipaita viime kaudella, mutta hän oli pääministerinsä Lakersin kanssa.

Tuolloin hän ryhtyi Koben kanssa voittamaan kaksi NBA-mestaruutta. Siksi he ovat erittäin hyviä ystäviä. Ja 18. huhtikuuta on Koben ja Vanesan hääpäivä. Koben kuolemasta huolimatta Gasol lähetti Vanesalle tänä vuonna Kouben nimissä ruusukimpun. Se oli todella sydäntä lämmittävä liike.

Esittelyssä olevat tuotteet