Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Pelien voittamisen salaisuus on vain hyvä tiimityö
01 Nov

Pelien voittamisen salaisuus on vain hyvä tiimityö

Ei voida kiistää, että Kyrie Irving on erittäin hyvä pelaaja. Hänen pisteytyskykynsä on mitä kaikki NBA-joukkueet tarvitsevat. Joten kun hän aloitti Brooklyn Nets Pelipaita käyttämisen tällä kaudella, kaikki Brooklyn-fanit olivat innoissaan. Koska Verkot ovat häntä, on yhtä suuri kuin kyky kilpailla mestaruudesta.

Irving ei kuitenkaan ole täydellinen pelaaja. Hänen tärkein puutteensa on hänen hahmonsa. Vaikka hän halusi aina olla pätevä johtaja, hän ei aina ollut ystävällinen joukkuetoveri. Viime kaudella, kun hän käytti Boston Celtics Pelipaita, hän ei tullut toimeen joukkuetovereidensa kanssa. Hän ei luottanut heihin tarpeeksi päästäkseen joukkuekemiaan menemään. Tämä johti siihen, että Celtics ei saavuttanut odotettuja tuloksia: Bucks eliminoi heidät pudotuspeleissä.

Siksi Irvingin täytyy hallita tunteitaan. Jos hän haluaa johtaa verkkoja läpimurtoon, hänen on opittava selviytymään uusien joukkuetovereidensa kanssa. Ja hänen täytyy luottaa heihin, koska vain hyvä tiimityö on salaisuus voittaa pelejä.

Esittelyssä olevat tuotteet