Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Phoenix Suns voitti NBA-finaalin ensimmäisen ottelun tällä kaudella
07 Jul

Phoenix Suns voitti NBA-finaalin ensimmäisen ottelun tällä kaudella

Tämän kauden NBA-finaalin ensimmäinen ottelu alkoi virallisesti. Phoenix Suns voitti Milwaukee Bucksin 118-105 saadakseen ensimmäisen voiton. Chris Paul jatkoi erinomaista suorituskykyään. Hän teki 32 pistettä, 4 levypalloa ja 9 syöttöä. Chris Paulin suorituskyky pudotuspeleissä on muuttumassa yhä vakaammaksi, ja yleisö toivoo voivansa voittaa uransa ensimmäisen mestaruuspokaalin. Niin monen vuoden harjoittelun jälkeen Chris Paul voi rauhallisesti käsitellä kentän hätätilanteita. Mitä tärkeämpi peli, sitä parempi pelaajan mentaliteetti.

Milwaukee Bucks oli hieman ahdistunut tässä pelissä. Mitä enemmän he halusivat tehdä maalin, sitä enemmän vastustajat keskeyttivät heidät. Tämän pelin aikana kumpikaan osapuoli ei ollut täydellinen. Phoenix Suns teki paljon virheitä ja epäonnistui pisteytyksessä, kun taas Milwaukee Bucks näytti menettäneen edellisen vauhdin eikä ollut vahvaa päättäväisyyttä voittaa. Ehkä molemmat osapuolet ovat säilyttäneet voimansa, koska se on ensimmäinen kaksintaistelu.

Milwaukee Bucks Pelipaita ja Phoenix Suns Pelipaita eivät ole esiintyneet finaalikentällä monien vuosien ajan. Kuka voittaa viimeisen voiton tällä kaudella? Chris Paul sprintti finaalissa päättäväisyydellä voittaa. Hän toivoi, että kaikki joukkuetoverinsa pystyisivät säilyttämään terveellisen ruumiin. Monet joukkueet ovat hävinneet pudotuspeleissä pelaajien loukkaantumisten vuoksi tällä kaudella, joten voiton edellytys ei saa olla pelaajavamma pelin aikana.

Esittelyssä olevat tuotteet