Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Phoenix Sunsin pelaajat saavat tehokkaan suorituskyvyn
12 Nov

Phoenix Sunsin pelaajat saavat tehokkaan suorituskyvyn

Viime aikoina Phoenix Suns on hiljalleen palautunut pelimuotoonsa, ja joukkue on noussut kymmenestä paikasta läntisen konferenssin kolmanneksi. Kun Phoenix Suns voitti Portland Trail Blazersin 119-109, he voittivat kuusi ensimmäistä peräkkäistä voittoaan tällä kaudella. Deandre Ayton toipuu edelleen loukkaantumisesta, mutta nro 8- koripallo pelipaidat pukeutunut Frank Kaminsky on pelannut tehokkaasti. Frank Kaminsky teki tässä pelissä joukkueen korkeimman pistemäärän 31, mikä oli joukkueelle odottamaton yllätys.

Pelaajien terveenä pitäminen on kaikkein hyödyllisin asia, ja Chris Paul ymmärtää tämän erittäin hyvin. Chris Paulin saman ajanjakson joukkuetovereiden takia monet pelaajat jättivät rakkaan koripallouransa varhain loukkaantumisen jälkeen. Joukkue ei lopeta osallistumista peliin puuttuvien pelaajien takia, joten monet pääpelaajat yliarvioivat asemansa joukkueessa. Kun pelaaja loukkaantuu ja poissa, muut pelaajat saavat hyvän tilaisuuden, ja monesti myös pelaajan asema joukkueessa muuttuu tällä hetkellä. Joukkue arvioidaan aina pelaajan vahvuuden mukaan, kumpi on vakaampi ja parempi, joukkue käyttää häntä uudelleen.

Frank Kaminskyn hyvä suoritus on lisännyt joukkueeseen voimaa, ja yhä useammat Phoenix Sunsin pelaajat ovat pystyneet näyttämään voimansa tehokkaasti. Vuonna 2019 Frank Kaminsky käytti Phoenix Suns Pelipaita kilpaillakseen. Hänen sopimuksensa joukkueen kanssa on kaksivuotinen. Kaksi vuotta myöhemmin Phoenix Suns ei luopunut Frank Kaminskysta, ja joukkue jatkoi hänen sopimuksensa uusimista. Frank Kaminsky on erittäin kiitollinen Phoenix Sunsin luottamuksesta, joten tänä vuonna hän tekee lujasti töitä maksaakseen tämän luottamuksen takaisin käytännön toimilla.

Esittelyssä olevat tuotteet