Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Pippen uskoo, että Clippersillä on menestys
21 Aug

Pippen uskoo, että Clippersillä on menestys

Toistaiseksi NBA: n sesongin ulkopuoliset sopimukset ovat päättyneet. Clippersistä tuli suurin voittaja näissä kaupoissa, koska Kawhi Leonard päätti käyttää Los Angeles Clippers Pelipaita. Viime kauden NBA-finaalien MVP on nyt tunnustettu pelaaja. Hänen lisäyksensä antoi Clippersille valtavan lisäyksen.

Siksi Hall of Fame -pelaaja Scottie Pippen luottaa Clippersiin. Hänen mukaansa he voittavat mestaruuden ensi kaudella. Pippen oli kerran pelaaja Chicago Bulls Pelipaita. Hän ja Michael Jordan perustivat yhdessä kuuluisan "Bulls-dynastian". Joten vaikka hän on eläkkeellä, hän on edelleen suuren aseman kuuluisuus. Ja hän on nyt avustava kommentaattori ESPN: lle. Hän tietää kaiken NBA-joukkueista. Siksi hänen näkemyksiään pidetään erittäin arvokkaina.

Toisaalta hän ajattelee, että Lakers eivät ole enää yhtä hyviä kuin Clippers, vaikka heillä on kaksi all-stars: Lebron James ja Anthony Davis. Hän ei usko, että James voi johtaa Lakersiin voittamaan enemmän kunnianosoituksia, jotka ovat olleet NBA: ssa 17 vuodenaikaa.

Esittelyssä olevat tuotteet