Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Rubio on auringon aivot
27 Aug

Rubio on auringon aivot

Viime aikoina, vaikka auringot ovat yrittäneet parantaa omaa voimaansa, ne eivät ole saavuttaneet odotettuja tuloksia. Ja he eivät ole edes tehneet pudotuspelejä kahdessa suorassa vuodessa. Joten kesällä he tekivät suuren päätöksen: he toimittivat Ricky Rubiolle Phoenix Suns Pelipaita. Uskon, että tämä päätös tuo uutta energiaa joukkueeseen.

Rubio on yksi NBA: n parhaimmista vartijoista. Viime kaudella, kun hänellä oli vielä päällään Utah Jazz Pelipaita, hän oli Jazzin loukkaava järjestäjä. Vaikka heidän kykyin pelaaja oli Donovan Mitchell, hän oli tosiasiassa heidän tärkein pelaaja. Siksi Suns allekirjoitti hänet kolmivuotiseen, 51 miljoonan dollarin sopimukseen. He tarvitsevat hyvän loukkaavan järjestäjän työskennelläkseen huippunsa pelaajan Devin Bookerin kanssa. Koska viime kaudella Bookerilla oli niin suuri paine järjestää rikkomustaan, että hän ei pystynyt keskittymään pisteytykseen.

Joten Rubio on auringon aivot. He tarvitsevat hänet aloittamaan rikkomuksensa. Oletetaan, että hän tuo meille lisää yllätyksiä ensi kaudella.

Esittelyssä olevat tuotteet