Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Ryan Anderson haluaa todistaa itsensä
27 Sep

Ryan Anderson haluaa todistaa itsensä

NBA: lla se, kuinka suuri pelaajan palkka on, riippuu siitä, kuinka paljon hän osallistuu joukkueeseensa. Se on totta, koska pelaajan kykyjen tulisi vastata hänen arvojaan, mutta se ei ole sitä, mitä Ryan Anderson teki kaksi vuotta sitten. Tuolloin hän allekirjoitti nelivuotisen 80 miljoonan dollarin sopimuksen Rocketsin kanssa. Hänen panoksensa ei kuitenkaan ollut Houston Rockets Pelipaita arvoinen.

Aluksi Rocketsin johtajat odottivat häntä suuresti: he halusivat hänen olevan johtava maalintekijä rikoksissa, minkä vuoksi he olivat valmiita allekirjoittamaan hänet korkealla hinnalla. Hän ei kuitenkaan pystynyt vastaamaan heidän odotuksiaan. Kaudella 2017-18 hän keskimäärin alle 10 pistettä per peli. Joten Rockets lopulta vaihtoi häntä. Hänen täytyi lähteä ja laittaa Miami Heat Pelipaita. Mutta 26. syyskuuta Anderson palasi Rocketsiin osittain taatulla minimisopimuksella.

Miksi hän haluaisi liittyä takaisin joukkueeseen? On sananlasku, joka menee näin: minne putoat, poimi itsesi. Hän haluaa todistaa itsensä, ja siksi hän on palannut Rocketiin. Uskon, että hän voi tehdä muutoksen ensi kaudella.

Esittelyssä olevat tuotteet