Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Sekä Miami Heat että Golden State Warriors toteuttavat unelmansa
04 Nov

Sekä Miami Heat että Golden State Warriors toteuttavat unelmansa

Tämän kauden NBA-ottelussa Miami Heat ja Golden State Warriors palasivat jälleen vahvasti, ja molemmat joukkueet pelasivat erittäin hyvin. Miami Heat on tällä hetkellä ensimmäinen itäisessä konferenssissa ja Golden State Warriors on toinen läntisessä konferenssissa. Molemmilla on 6 voittoa ja 1 tappio. Molemmat joukkueet ovat parantaneet voimiaan tällä kaudella, ja heistä tulee myös liigan tehokkain kilpailija.

Miami Heatin ja Dallas Mavericksin ottelussa yleisö näki hienon joukkuepelin. Tämä on hänen paras pelinsä sen jälkeen, kun Kyle Lowry käytti Miami Heat Pelipaita. Kyle Lowryn lisäys on lisännyt Miami Heatiin paljon puolustusta. Hän on aina se pelaaja, jonka vahvuutta yleisö aliarvioi. Veteraanipelaaja Udonis Haslem pukeutui jälleen 40. koripallo pelipaidat kilpaillakseen. Hän on Miami Heatin henki, ja hänen joukkuetoverinsa rakastavat hänen olemassaoloaan erittäin paljon.

Golden State Warriors -pelaajat ovat kasvaneet nopeasti tällä kaudella Stephen Curryn johdolla, ja Jordan Poole ja Andrew Wiggins suoriutuvat parhaiten. Sinä vuonna Golden State Warriors päätti loistavan kautensa, koska sen pääpelaajat lähtivät kolmen peräkkäisen mestaruuden jälkeen. Pystyvätkö he nyt taas seisomaan? Stephen Curry todella haluaa pukeutua uudelleen Golden State Warriors Pelipaita ja nousta kentällä finaalissa voittaakseen mestaruuden. Hän toivoo voivansa toteuttaa unelmansa jälleen näiden nuorten pelaajien kanssa.

Esittelyssä olevat tuotteet