Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Seth Curry odottaa pelaavansa veljeään uudelleen
20 Sep

Seth Curry odottaa pelaavansa veljeään uudelleen

Seth Currylle viimeisen kauden erikoisinta oli Portland Trail Blazers Pelipaita käyttäminen veli Stephen Currya vastaan ​​Länsi-konferenssin finaalissa. Kaksi veljeä esiintyivät Länsi-konferenssin finaalissa samanaikaisesti, mikä oli erittäin mielekäs hetki heille ja heidän perheilleen.

Äskettäisessä haastattelussa Seth sanoi: "Oli surrealistista pelata veljeämme Länsi-konferenssin finaalissa. Ja se oli hauskaa, kuten kun olimme lapsia ja harjoittelimme takapihan koripallokenttällä. Toivon voivani maistaa tunteen uudelleen ensi kaudella. ." Vuonna offseason, hän jätti Blazers ja käytti Dallas Mavericks pelipaita. Tämä on hänelle uusi alku ja hänen on sovittava uuteen joukkueeseen. Jos hän pääsee taas Länsi-konferenssin finaaliin ja lyö veljensä, hän saa enemmän tunnustusta.

Mutta hänen veljensä on yksi parhaista ampumapisteen vartijoista NBA: ssa. Muilla joukkueilla on ollut vaikea valvoa häntä viime vuosina. Joten hänen ylittäminen ei ole hänelle helppoa. Hänen on jatkettava kykynsä parantamista.

Esittelyssä olevat tuotteet