Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Stephen Curry ja Kevin Durant palaavat vahvasti tällä kaudella
18 Nov

Stephen Curry ja Kevin Durant palaavat vahvasti tällä kaudella

Golden State Warriorsin ja Brooklyn Netsin välisessä ottelussa kaikki näkivät jälleen Stephen Curryn ja Kevin Durantin kaksintaistelun. Nämä kaksi pelaajaa, jotka käyttivät Golden State Warriors Pelipaita voittaakseen kolme peräkkäistä mestaruutta yhdessä, heidän on nyt taisteltava korkeimmasta kunniasta joukkueilleen. Jokaisen erinomaisen pelaajan vahvuus tulee lahjakkuudesta ja kovasta työstä. Sekä Kevin Durant että Stephen Curry ovat erittäin tiukkoja pelaajia.

Stephen Curry ja Kevin Durant ovat molemmat 33-vuotiaita, mutta silti he ovat yksi liigan vahvimmista pelaajista. Stephen Curryllä on erittäin korkeat kyvyt, mutta hän vaati silti päivittäistä korkean intensiteetin harjoittelua offseason aikana. Kevin Durantin lahjakkuus on vaikutus, jota monet pelaajat eivät voi saavuttaa. Peliajan lisäksi hän päättää jatkuvasti toistaa laukauksia ja syötöjä koripallohallissa muun ajan. Jokainen menestynyt pelaaja on erottamaton kovasta harjoittelusta, eivätkä he tiedä, kuinka monta koripallo pelipaidat on imeytynyt heidän hikiensä.

Lopulta Golden State Warriors voitti Brooklyn Netsin 117-99. Kevin Durant ei silti pystynyt voittamaan Stephen Curryä. Koska Kevin Durant pukeutui Brooklyn Nets Pelipaita, hän haluaa eniten todistaa vahvuutensa Stephen Curryn edessä. Kevin Durantin mielestä Stephen Curry on aina ollut hänen ihailluin vastustajansa, ja hän pitää tämän pelaajan osoittamasta uskollisuudesta koripalloa kohtaan. Tuolloin Stephen Curry oli valmis luopumaan tilastoistaan ​​ja kunnianosoituksistaan ​​joukkueen ja Kevin Durantin puolesta. Tämä on asia, jota monet pelaajat eivät voi tehdä. Kolmella edellisellä kaudella Stephen Curry ja Kevin Durant jäivät molemmat poissa pelistä loukkaantumisten vuoksi. Tällä kaudella he palasivat vahvasti taistelemaan jälleen korkeimmasta kunniasta.

Esittelyssä olevat tuotteet