Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Stephen Curry tuhoaa koripallon urheilun
05 Mar

Stephen Curry tuhoaa koripallon urheilun

Miten kommentoida Stephen Curryä? Kohta vartija päällään Warriors NBA pelipaidat on aina ollut erityinen läsnäolo NBA. Hänellä ei ole samaa Lebron Jamesin fyysistä kyvykkyyttä tai Yannis Adetokounmpon samaa pelottavaa kykyä, mutta hän voitti heidät kaikilla kolmella pisteenä. Entinen Warriors-valmentaja Mark Jackson sanoi jopa tuhoavan koripallon urheilun.

Miksi hän sanoi sen? Koska tapa, jolla Curry soittaa, muuttaa kaikkien näkemystä koripallopelistä. Hän vakuuttaa kaikki muut, että ainoa tapa voittaa peli on ampua pallo koriin ja saada enemmän pisteitä kuin vastustajat. Joten jos haluat saada lisää pisteitä, ota lisää kolmea osoittinta. Eräänä päivänä hänen nimensä ja hänen Stephen Curry Pelipaita menevät koripallon historiaan, koska nyt kaikki muut joukkueet seuraavat hänen esimerkkinsä ja ampuvat enemmän 3-osoittimia.

Teammate Draymond Green sanoi, "kuten tavaramerkki Jackson sanoi, Curry tuhoaa urheilun. Mutta tämä tuho ei tarkoita erityistä tuhoa. Se tarkoittaa, että hän tekee paljon pelaajia, jotka ajattelevat voivansa tehdä samoin kuin hän."

Esittelyssä olevat tuotteet