Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Useiden joukkueiden vahvuus on muuttunut paljon vuonna 2022
14 Jan

Useiden joukkueiden vahvuus on muuttunut paljon vuonna 2022

Mitä helvettiä Stephen Curry on vuonna 2022, hänen pisteytyksensä yhdessä pelissä on vain 10 pisteen sisällä. Golden State Warriors hävisi tammikuussa kolme kuudesta ottelusta, ja sen läntisen konferenssin ykköspaikka on nyt Phoenix Sunsilla. Tämän kauden läntisen konferenssin parantunein joukkue Memphis Grizzlies voitti myös Golden State Warriorsin viimeisessä ottelussaan. Memphis Grizzlies on nyt noussut kolmanneksi ja sen tavoitteena on ohittaa kakkossijalla oleva Golden State Warriors.

Golden State Warriors kohtasi tappioputken ensimmäistä kertaa tällä kaudella, kun hän hävisi Memphis Grizzliesille ja sitten Milwaukee Bucksille. Golden State Warriors ja Milwaukee Bucks päätyivät lukemiin 99-118. Golden State Warriors jäi Milwaukee Bucksia jäljessä täydellä 19 pisteellä, mikä on joukkueen tähän mennessä suurin tappio. Kaikki olivat varmoja, että Golden State Warriors Pelipaita on taas kentällä finaalissa, mutta nyt näyttää siltä, ​​että tilanne on muuttunut.

Kaikki neljä Milwaukee Bucks Pelipaita pukeutunutta pelaajaa tekivät kaksinumeroisia maalinsa, ja Giannis Antetokounmpo teki jälleen 30 pistettä. Jossa Grayson Allenin kaksinumeroiset 15 pistettä vastasivat vastustajan huipputulosta, ja Milwaukee Bucks on noussut jälleen henkiin vuoden 2022 aikataulua varten. Golden State Warriors keräsi 16 pistettä Andrew Wigginsiltä ja 12 Stephen Curryltä. Stephen Curryn huono muoto pettyi moniin faneihin, ja kaikki kehottivat joukkuetta antamaan hänen levätä ja aloittamaan alusta.

Esittelyssä olevat tuotteet