Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Warriors vetää Durantin paidan eläkkeelle
29 Aug

Warriors vetää Durantin paidan eläkkeelle

Vaikka Kevin Durant liittyi Netsiin tällä offseasonilla, hänen numero 35 Golden State Warriors Pelipaita merkitsee silti paljon Warriors-faneille. Koska mikään kiitos ei voi olla liikaa superstaarille, joka auttoi sotureita voittamaan NBA-mestaruuden kaksi vuotta peräkkäin. Ja soturien omistaja Joe Lacob on luvannut jättää paidansa tulevaisuudessa.

Tällä offseasonilla loukkaantunut Durant teki oman valintansa. Hän päätti käyttää Brooklyn Nets Pelipaita ensi kaudella. Vaikka Joe oli erittäin pahoillaan lähtöään, hän kuitenkin kunnioitti päätöstään. Minusta se on totta, koska Durant teki paljon heidän puolestaan. Ja jos hän ei olisi loukkaantunut viime kaudella, hän olisi voinut auttaa heitä voittamaan toisen mestaruuden. Tällaisen pelaajan joukkueen tulisi kunnioittaa häntä, vaikka hän lähtikin.

Toisaalta Warrioreilla on ollut suuri offseason-shakeup. Durantin lisäksi myös Iguodala lähti. Mutta he ovat myös allekirjoittaneet muutaman kykenevän pelaajan. Seurauksena on, että heillä on jonkin aikaa mukautua uuteen joukkueeseensa seuraavan kauden alussa.

Esittelyssä olevat tuotteet