Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Giannis Antetokounmpo vastasi Milwaukee Bucksin odotuksiin voittaa finaali
21 Jul

Giannis Antetokounmpo vastasi Milwaukee Bucksin odotuksiin voittaa finaali

Loppujen lopuksi Chris Paul ei onnistunut toteuttamaan unelmansa voittaa mestaruuspokaali. Phoenix Suns hävisi Milwaukee Bucksille kokonaispisteillä 2-4. Chris Paulin finaalikilpailu petti fanit. Kahden viimeisen pelin aikana hänen pisteet eivät ylittäneet 30 pistettä. Osapuolten kuudennessa pelissä Giannis Antetokounmpo teki korkeat pisteet 50, kun taas Phoenix Sunsin kolme pääpelaajaa vain 57 pistettä. Giannis Antetokounmpon täydellinen suorituskyky kuudennessa pelissä sai lämpimät suosionosoitukset kaikilta läsnäolijoilta. He kaikki pitivät nro 34 Milwaukee Bucks Pelipaita ja huusivat Giannis Antetokounmpon nimeä.

Giannis Antetokounmpo teki täydellisesti 14 levypalloa, 2 syöttöä ja 5 korttia 43 minuutissa, ja hän voitti lopulta NBA-mestaruuspokaalin. Giannis Antetokounmpo nosti pokaalin ja vuodatti ilon kyyneleitä. Hän on odottanut tätä hetkeä monien vuosien ajan. Milwaukee Bucks on aina uskonut, että Giannis Antetokounmpo voi johtaa joukkueen huipulle, joten joukkue on antanut hänelle tarpeeksi kehitystilaa kahden viime vuoden aikana.

Viime kaudella Milwaukee Bucks nousi pudotuspeleihin runkosarjan itäisen konferenssin ensimmäisellä sijalla. Valitettavasti vastustajat voittivat joukkueen helposti. Kun Giannis Antetokounmpo näki Los Angeles Lakers Pelipaita kiinnittäneen huomiota viime kauden finaaleissa, hän toivoo voivansa tulla pelaajaksi kuten LeBron James ja Kobe Bryant. Tällä kaudella Giannis Antetokounmpo voitti yhden pelin toisensa jälkeen vahvalla tahdolla myöntää tappion, joten kun hän tiesi, että Milwaukee Bucks voitti mestaruuden, hän itki katkerasti joukkuetoverinsa harteilla.

Esittelyssä olevat tuotteet