Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Giannis Antetokounmpo vietti 8 vuotta mestaruusfinaalin odottamiseen
29 Jun

Giannis Antetokounmpo vietti 8 vuotta mestaruusfinaalin odottamiseen

Giannis Antetokounmpo alkoi käyttää Milwaukee Bucks Pelipaita 18-vuotiaana. Hän on nyt 26-vuotias. Kahdeksan vuoden ura on tehnyt Giannis Antetokounmposta vakaamman ja erinomaisemman, ja nyt hän on vain yhden askeleen päässä unelmastaan ​​päästä finaaliin. Viime vuosina Giannis Antetokounmpo on voittanut useita henkilökohtaisia ​​kunnianosoituksia, mutta joukkueen suorituskyky on juuttunut pudotuspeleihin. Viime kaudella Milwaukee Bucks eteni pudotuspeleihin runkosarjan 1. sijana, mutta lopulta he hävisivät pudotuspeleissä.

Milwaukee Bucksin viime kauden tappion jälkeen monet katsojat ajattelivat, että Giannis Antetokounmpo vaihtaisi koripallo pelipaidat ja valitsi uuden joukkueen. Loppujen lopuksi Milwaukee Bucks kirjautui sisään pitääkseen Giannis Antetokounmpon suotuisilla pelaajilla. Hän ymmärsi myös joukkueen aikomukset uudelleen. Tällä kaudella Giannis Antetokounmpoa ovat avustaneet joukkuetoverinsa, ja hänen kykyjään on käytetty tehokkaammin. Giannis Antetokounmpo on odottanut mestaruusfinaalia liian kauan, ja hän toivoo pääsevänsä läpimurtoon tällä kaudella.

Atlanta Hawks hävisi kaksi peräkkäistä peliä voitettuaan ensimmäisen ottelun, ja Milwaukee Bucksilla on tällä hetkellä enemmän etumatkaa. Atlanta Hawksin pääpelaaja Trae Young loukkaantui hieman jalkaansa tässä pelissä. Voiko hän pelata seuraavassa ottelussa, ei ole vielä määritelty. Brooklyn Nets hävisi Milwaukee Bucksille pääpelaajansa loukkaantumisen vuoksi. Menettävätkö Atlanta Hawks vastustajilleen saman ongelman takia? Itäinen konferenssi ja läntinen konferenssi kilpailevat kiivaasti finaalien etenemispaikoista. Loppujen lopuksi mitkä kaksi joukkuetta seisovat viimeisessä pelissä pelkäämättä esteitä.

Esittelyssä olevat tuotteet