Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Golden State Warriors kukisti vastustajat jatkuvasti NBA-pudotuspeleissä
22 May

Golden State Warriors kukisti vastustajat jatkuvasti NBA-pudotuspeleissä

NBA: n pudotuspelit alkavat virallisesti, ja jokainen joukkue näyttää todellisen vahvuutensa. Kaksi kauden eniten potentiaalista joukkuetta, Golden State Warriors ja Washington Wizards, ovat päättyneet pudotuspeleihin. Golden State Warriors hävisi ja Washington Wizards eteni pudotuspeleihin. Vaikka Golden State Warriors epäonnistui, Stephen Curry saavutti parhaat tulokset molemmissa peleissä pudotuspeleissä.

Golden State Warriors- ja Los Angeles Lakers -pelissä Stephen Curry teki korkeimmat 37 pistettä. Myöhemmin Golden State Warriors- ja Memphis Grizzlies -pelissä Stephen Curry teki taas 39 parasta tulosta. Vaikka Stephen Curry jätti jäähyväiset tämän kauden pelistä, mutta hän voitti lisää faneja. Viime aikoina monet ihmiset ostavat Stephen Curry Pelipaita verkosta, ja pelaajan sinnikkyys valloittaa heidät syvästi. Stephen Curry on ollut yllään nro 30 Golden State Warriors Pelipaita, ja hän toivoo auttavansa joukkuetta voittamaan mestaruuden uudelleen.

Los Angeles Lakers jatkoi edelleen pudotuspeleihin, kuten yleisö odotti, ja kaikki joukkueen pelaajat palasivat hyvässä kunnossa. Tämän kauden pudotuspelit ovat erittäin intensiivisiä, ja liigan monien joukkueiden vahvuus on arvaamaton. Brooklyn Nets ja Los Angeles Lakers eivät uskaltaneet rentouttaa valppauttaan, koska tällä kaudella pudotuspeleissä on ollut useita tuntemattomia ja melko kykeneviä nuoria pelaajia.

Esittelyssä olevat tuotteet