Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Kobe Bryantin perhe pukeutui pelipaidoille päästyään Hall of Fameen
22 May

Kobe Bryantin perhe pukeutui pelipaidoille päästyään Hall of Fameen

Hall of Fame -suositus muistuttaa jälleen kaikkia suuresta tähdestä Kobe Bryantista, joka on ollut poissa maailmasta yli vuoden. Kobe Bryant tuli Hall of Fame -listalle, ja hänen vanhin tyttärensä piti sen sijaan arvokasta koripallo pelipaidat. Kun kaikki näkivät lavalla purppuranpunaisessa Vanessa Lainen puhuvan puheesta, yleisö muisti jälleen Kobe Bryantin purppuran ja kullan värisen Los Angeles Lakers Pelipaita. Kobe Bryant Pelipaita on tullut matkamuisto monille faneille, eivätkä he koskaan unohda pelaajan panosta koripalloon.

Kobe Bryantin odottamaton lähtö jätti monia ihmisiä, etenkin hänen perheensä, epämukavaksi. Kobe Bryantin kolmas tytär ja nuorin tytär käyttävät myös purppuraisia ​​kukka-hiusneuloja päähänsä. Kaikki uskovat tuntevansa myös perheensä ajatukset taivaassa. Kobe Bryant halusi olla kuuluisuuden hallissa, kun hän oli elossa, ja nyt hänen perheensä on auttanut häntä toteuttamaan unelmansa. Kobe Bryant välittää kaikille paitsi rakkautensa koripalloon myös hänen sitkeän sitkeytensä.

Neljästä aamusta Los Angelesissa on tullut kuuluisa lainaus Kobe Bryantista hänen elämässään, ja tämä lause edustaa häntä koripalloponnistelujen takana. Maailmassa ei ole rentoa menestystä, ja enemmän on jatkuvan kovan työn tulos. Harvat normaalit ihmiset voivat jatkaa nousua ja liikuntaa kello neljä aamulla, joten Kobe Bryantin on tarkoitus olla poikkeuksellinen elämässä.

Esittelyssä olevat tuotteet