Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Koripallokauden kehitys Atlanta Hawks etenee seuraavalle kierrokselle
04 Jun

Koripallokauden kehitys Atlanta Hawks etenee seuraavalle kierrokselle

Kauden ja dynastian aikakausi, sekä Los Angeles Lakers että Miami Heat pudotettiin pudotuspeleissä ensimmäisellä kierroksella. Los Angeles Lakersin tämän kauden ylä- ja alamäkiä on jo pitkään ollut vaikea pitää yllä viimeiseen otteluun asti, eikä yleisö odottanut joukkueen häviävän ensimmäisellä kierroksella. Niin monien vuosien aikana LeBron James pudotettiin pudotuspeleiden ensimmäisellä kierroksella ensimmäistä kertaa. Valitettavasti hän pisti päänsä Los Angeles Lakers Pelipaita ja itki. LeBron James kokee täyttäneensä fanien odotukset ja on myös pettynyt siihen, että hänen fyysinen kunto ei voi pysyä viimeisessä peliajassa.

Denver Nuggets oli ainoa neljä joukkuetta, jotka pääsivät idän konferenssin ja läntisen konferenssin finaaliin viime vuonna, ja muut kolme joukkuetta pudotettiin ensimmäisellä kierroksella. Atlanta Hawks on aina kuulunut tuntemattomaan joukkueeseen tällä kaudella, ja he luottavat kaikkien nuorten pelaajien vahvuuteen. Voivatko Atlanta Hawks käyttää voimaansa todistamaan olemassaolon arvon, se riippuu myös joukkueen kyvystä voittaa Philadelphia 76ers päästäksesi itäisen konferenssin finaaliin.

Atlanta Hawks Pelipaita myynti nousi jälleen tällä kaudella, ja joukkue kukisti menestyksekkäästi New York Knicksin päästäksesi seuraavalle kierrokselle. New York Knicks halusi pelata Brooklyn Netsiä vastaan, mutta joukkue hävisi Atlanta Hawksille. Pelin jälkeen Derrick Rose esitteli koripallo pelipaidat taas vastustajalleen. Hän toivoi, että nuori Trae Young voisi mennä eteenpäin pelissä. Perinteisten pelien ennätyksessä joukkue, jolla on runsaasti kokemusta vanhoista pelaajista, on parempi kuin nuoret ja energiset pelaajat. Tällä kaudella, jos Atlanta Hawks pystyy seisomaan finaalikentällä ja voittamaan mestaruuspokaalin, he voittavat perinteiset ideat ja voittavat kunnioituksen.

Esittelyssä olevat tuotteet