Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Kyrie Irving sai paljon kehitysmahdollisuuksia Brooklyn Netsissä
28 May

Kyrie Irving sai paljon kehitysmahdollisuuksia Brooklyn Netsissä

NBA: n pudotuspeleissä 2020-21 Brooklyn Nets voitti Boston Celticsin molemmissa peleissä. Brooklyn Nets ei pettänyt faneja. He esiintyivät erittäin hyvin pudotuspeleissä. Koska Boston Celticsin runkosarja on erittäin keskinkertainen tällä kaudella, he epäilemättä häviävät, kun he kohtaavat pudotuspeleissä Brooklyn Netsin. Brooklyn Nets ja Boston Celtics ovat saaneet yli kymmenen pisteen eron kahdessa ottelussa, ja yleisö on ennustanut näiden kahden joukkueen tulokset etukäteen.

Kyrie Irving palasi jälleen TD Gardenin kotipeliin, mutta valitettavasti hänellä on nyt Brooklyn Nets Pelipaita. Kyrie Irving liittyi Boston Celticsiin vuonna 2017, ja hän halusi pysyä tässä joukkueessa. Kyrie Irving tykkää tästä vihreästä Boston Celtics Pelipaita, mutta liittymisen jälkeen hän huomasi, että hän ei voinut olla samaa mieltä joukkuetoverinsa kanssa. Ihanteellisen mielessä Kyrie Irving päätti lopulta jättää Boston Celticsin ja valita uuden joukkueen.

Koska Kyrie Irving on taitava vartija, hän ymmärtää, että hän tarvitsee enemmän tilaa kehitykselle. Kun Kyrie Irving oli Cleveland Cavaliersissa 6 vuotta, hän ei koskaan saanut joukkueen huomiota, joten hän päätti päättäväisesti lähteä ja aloittaa uudelleen. Kyrie Irving ei pelkää sopeutua mihinkään joukkueeseen. Mitä hän pelkää, ei ole tavata tiimiä, joka arvostaa hänen kykyjään. Kyrie Irving pelasi lopulta suurimman potentiaalinsa Brooklyn Netsissä. Hän pukeutui nro 11 - koripallo pelipaidat ensimmäistä kertaa ja teki 50 pistettä Minnesota Timberwolvesia vastaan. Brooklyn Nets ja Chicago Bulls -pelissä Kyrie Irving teki henkilökohtaisen maksimipisteen 54 pistettä ja tuli kolmanneksi liigahistorian pelaajaksi, jolla on tällainen suorituskyky.

Esittelyssä olevat tuotteet