Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Milwaukee Bucks voittaa kaksi peliä NBA-pudotuspeleissä
26 May

Milwaukee Bucks voittaa kaksi peliä NBA-pudotuspeleissä

Viime kauden NBA-pudotuspeleissä toisella kierroksella Milwaukee Bucks epäonnistui Miami Heatia vastaan. Tällä kaudella kaksi joukkuetta tapasivat taas pudotuspeleiden ensimmäisellä kierroksella. Tällä hetkellä Miami Heat hävisi Milwaukee Bucksille molemmissa peleissä, ja vastustajat puolustivat joukkueen etua täysin. Kun yleisö katseli näitä kahta peliä, he ihailivat Jrue Holidayä, vartijaa, jolla oli 21 Milwaukee Bucks Pelipaita.

Jrue Holiday on pelaaja, johon Milwaukee Bucks juuri kutsui liittymään viime vuonna korvaamaan joukkueen puolustava ongelmat. Jrue Holiday on ollut joukkuetoverinaan, joten Giannis Antetokounmpo on ollut parempi hyökkäävä. Tällä kaudella Milwaukee Bucks palkkasi kaksi erinomaista puolustavaa vartijaa liittymään, kun taas Miami Heat vaihtoi kolme erinomaista pelaajaa. Joten Milwaukee Bucksin tiukan puolustuksen jälkeen Jimmy Butler on erittäin vaikea pelata hyökkäävästi.

Kaikki muistavat, että kun Jrue Holiday käytti New Orleans Pelicans Pelipaita, hän pystyi puolustautumaan tiukasti LeBron Jamesin hyökkäykseltä. Tuolloin LeBron James ihaili Jrue Holidayin puolustuskykyä kovasti. Hän ei odottanut kykynsä käyttävän tehokkaasti Milwaukee Bucksissa tällä kaudella. Miami Heatin tämän kauden ylä- ja alamäet ovat tuomittuja epäonnistumaan voittamasta lopullista voittoa, ja Milwaukee Bucks onnistui vihdoin kostamaan.

Esittelyssä olevat tuotteet