Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
NBA: n pudotuspeleissä Los Angeles Clippers muutti jälleen peliä kolmannessa ottelussa
25 Jun

NBA: n pudotuspeleissä Los Angeles Clippers muutti jälleen peliä kolmannessa ottelussa

NBA: n pudotuspelit päättivät jälleen yleisön odotetuimmista peleistä. Los Angeles Clippers käänsi kolmannen pelin taas päinvastoin hävittyään kaksi peliä. Tämän kauden läntisen konferenssin finaalit ovat Phoenix Suns vs. Los Angeles Clippers. Kaksi joukkuetta, jotka pääsevät finaaliin, ovat yleisölle odottamattomia. Tänä vuonna Tyronn Lue otti haltuunsa tämän Los Angeles Clippers Pelipaita, jota hän rakasti monta vuotta, ja hän työskenteli ahkerasti maksimoidakseen joukkueen vahvuuden. Koska Tyronn Lue ei edelleenkään tiedä tarpeeksi muista joukkueista, hän käyttää aina todellista taistelua nähdäkseen vastustajan strategisen mallin ja oman vahvuutensa.

Läntisen konferenssin semifinaaleissa Los Angeles Clippers hävisi myös kaksi ensimmäistä peliä Utah Jazzia vastaan. Los Angeles Clippers hävisi Phoenix Sunsille tällä kertaa finaalin kahdessa ensimmäisessä ottelussa, mutta voitti jälleen toisen puolen tänään kolmannessa ottelussa. Yleisön täytyi ihailla Tyronn Lue -kykyä, hän pystyi näkemään vastustajiensa vahvuudet ja heikkoudet vain kahdessa ottelussa.

Tyronn Leen ensimmäistä Los Angeles Lakers Pelipaita ei ole käytetty pitkään aikaan, ja joukkueen hylkääminen on tullut hänen ikuiseksi tuskallaan. Alussa monet ihmiset ylistivät Tyronn Leen tarkkaa puolustuskykyä, mutta on sääli, että Los Angeles Lakers ei arvostanut hänen kykyjään. Tyronn Lue palasi Los Angelesiin vuonna 2019, missä hän toimi Los Angeles Clippersin apuvalmentajana. Tyronn Lue ei ole enää poika, joka hän oli aiemmin. Kun hän palaa jälleen Los Angelesiin, hänestä on tullut valmentaja. Viime vuosina sekä koripallo- että jalkapallojoukkueet ovat esiintyneet monina avustajina päävalmentajina, mikä muutti joukkueen kohtaloa. Tyronn Lue toivoo säilyttävänsä kaupungin kunniamerkin. Los Angeles Lakers on pudonnut tällä kaudella. Hän odottaa Los Angeles Clippersin saavan tämän korkeimman kunnian.

Esittelyssä olevat tuotteet