Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Vain yksi joukkueryhmä NBA: n pudotuspeleissä tällä kaudella on osallistunut seitsemään otteluun
08 Jun

Vain yksi joukkueryhmä NBA: n pudotuspeleissä tällä kaudella on osallistunut seitsemään otteluun

Tämän kauden NBA: n Dallas Mavericksin viimeisillä kierroksilla joukkue yritti parhaansa saadakseen viidennen sijan läntisessä konferenssissa ja siirtyessään pudotuspeleihin. Pudotuspeleissä ensimmäisellä kierroksella Dallas Mavericks voitti kaksi ensimmäistä peliä. Vaikka yleisö oli tyytyväinen Dallas Mavericksin suoritukseen, he hävisivät Los Angeles Clippersille sekä kolmannessa että neljännessä ottelussa. Dallas Mavericksista ja Los Angeles Clippersistä tuli ainoa kilpailu pudotuspeleissä tällä kaudella, joka osallistui seitsemään kaksintaisteluun. Kun molemmat osapuolet olivat 3-3, Los Angeles Clippers voitti viimeisen pelin.

Dallas Mavericks on voittanut mestaruuden täsmälleen kymmenen vuotta sitten, ja joukkue toivoo pääsevänsä läpimurtoon tänä vuonna. Dallas Mavericks halusi voittaa pelin, ja Los Angeles Clippers halusi kilpailla pudotuspeleissä saatuaan tietää, että Los Angeles Lakers pudotettiin. Los Angeles Lakers pudotettiin Los Angeles Clippersiin isku, heidän on voitettava viimeisessä ottelussa päästäkseen seuraavalle kierrokselle. Vaikka Los Angeles Lakers ja Los Angeles Clippers ovat kilpailijoita, ne molemmat edustavat Los Angelesin koripallohenkeä. Siksi Los Angelesin monien faneiden sydämissä Los Angeles Lakers Pelipaita ja Los Angeles Clippers Pelipaita ovat voiman symboli.

Luka Doncic teki viimeisessä ottelussa 46 pistettä, 7 levypalloa ja 14 syöttöä. Valitettavasti hän ei vieläkään ilmestynyt finaaliin yllään Dallas Mavericks pelipaita. Yleisö katsoi Luka Doncicin poistuvan koripallokentältä epätoivossa, ja hänellä oli liikaa haluttomuutta sydämessään. Luka Doncic on liittynyt Dallas Mavericksiin melkein kolme vuotta, ja hänen koripallonsa kasvaa erittäin nopeasti. Yleisö toivoo, että nämä pudotuspelit voivat tuoda enemmän kokemusta ja pohdintaa Luka Doncicille, jotta hänestä tulisi parempi koripalloilija tulevaisuudessa.

Esittelyssä olevat tuotteet