Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Voiko Russell Westbrook johtaa Washington Wizardsin pudotuspeleihin?
18 May

Voiko Russell Westbrook johtaa Washington Wizardsin pudotuspeleihin?

NBA yllätteli yleisöä eniten tällä kaudella pudotuspeleihin pääsevistä Washington Wizardsista. Tämä joukkue on vasta alkanut sijoittua viimeiseksi idän konferenssissa. Tälle kaudelle taaksepäin Washington Wizards on voittanut monet parhaista joukkueista. Voivatko he voittaa Boston Celticsin tällä kertaa taas? Viimeksi Boston Celtics pelasi Washington Wizardsia vastaan ​​tappiolla, joten yleisö uskoo edelleen, että Washington Wizards voi edetä pudotuspeleihin.

Washington Wizards on menettänyt etunsa vuodesta 2010, ja joukkueen on vaikea päästä uudelleen pudotuspeleihin. Kaikki muistavat, että Michael Jordan käytti Washington Wizards Pelipaita vuonna 2001, mutta oli sääli, että hän ei auttanut joukkuetta pääsemään pudotuspeleihin kahdessa vuodessa. Onnekkain asia Washington Wizardsille on tänä vuonna allekirjoittaa Russell Westbrook, josta joukkue maksoi ensimmäisen kierroksen 2023 neuvottelumerkkinä ja vaihto-pelaaja John Wallina.

Russell Westbrook kiitti myös Washington Wizardsia hänen luottamuksestaan ​​häneen, joka antoi hänelle mahdollisuuden käyttää nro 4 - koripallo pelipaidat. Houston Rockets on edessään jälleenrakennuksessa, joka ei voi enää antaa Russell Westbrookille haluamaansa tulevaisuutta. Hän on erittäin kiitollinen Washington Wizardsille heidän kutsustaan ​​tällä kriittisellä hetkellä. Russell Westbrook ei ole varma, voiko hänen saapumisensa muuttaa joukkueen historiaa, mutta hän työskentelee kovasti saadakseen tiimille korkeammat arvosanoin. Seuraava ottelu on erittäin tärkeä Washington Wizardsille, ja Russell Westbrook toivoo voittavansa vastustajan.

Esittelyssä olevat tuotteet